Leer gitaar spelen

Akkoorden, melodieën, notenschrift. Klassiek en/of popsongs. Alleen of in een groep. Jong of al gepensioneerd. Leer gitaar spelen bij MuzieklesGeldermalsen.

Individueel les

Muziek leren spelen is voor alle leeftijden, dus niet allleen voor kinderen. Juist in deze tijd kiezen ook steeds meer volwassenen er bewust voor om toch eindelijk eens dat instrument te gaan leren spelen waarvan ze altijd al gedroomd hebben. Zo is de jongste leerling 6 jaar oud, en de oudste leerling is rond de 70 jaar.

Bij de individuele muzieklessen worden de lesmethode en de lessen aangepast aan het niveau en de interesses van de leerling zelf. In de lessen is ook ruimte voor improvisatie, samenspel (met docent of cd), ritmische oefeningen enzovoorts. Naast het repertoire uit de lesmethode kan het repertoire natuurlijk worden uitgebreid met nummers die aansluiten op de interesse van de leerling. Dus ben je fan van een bepaalde artiest, heb je een mooi liedje op Spotify gehoord, wie weet speel jij het binnenkort op je gitaar. Zie voor tarieven e.d. bij praktische informatie. Heb je interesse in individuele gitaarles? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Duoles

Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje op les, of met je broer of zus, of met je zoon of dochter, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kies je voor duo-les. De duo-lessen duren net zo lang als een individuele les, maar hebben een aangepast tarief. Zie voor tarieven e.d. bij praktische informatie. Heb je interesse in duo-les gitaar? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Groepsles gitaar voor basisscholieren

Ieder nieuw schooljaar in september start bij voldoende belangstelling de cursus Introductie gitaar voor kinderen van de basisschool. Aansluitend aan deze cursus kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de cursus Gitaar Beginners 1 en Gitaar Beginners 2 of verder gaan met privélessen. Meer info over de groepsles gitaar.

Website Software