Orkesten

Muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker! Twee orkesten in de regio Geldermalsen staan onder leiding van Sylvie de Lyon.

Jeugd-poporkest M-tastic!

M-tastic! is het jeugdorkest van de muziekvereniging in Meteren. Jeugd is een breed begrip, want ook volwassenen zijn meer dan welkom. De bezetting is te vergelijken met een band (bas, gitaar, drums, toetsen), uitgebreid met een groot aantal blaasinstrumenten en ook strijkinstrumenten. Alle instrumenten zijn welkom. En blijkt er nog meer talent in het orkest te zitten, zoals zang of dans, dan wordt hier ook gebruik van gemaakt. Het repertoire bestaat uit eigentijdse lichte populaire muziek, popmuziek in de breedste zin van het woord. Plezier in het muziek maken staat voorop. Het jeugdorkest repeteert wekelijks op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in het dorpshuis van Meteren. Interesse om mee te spelen? Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom. Kom een keer kennismaken en meedoen. Ook als je goed kunt zingen en het lijkt je leuk om eens met een orkest te zingen, neem even contact op en wie weet. Heb je nog niet zo lang muziekles op je instrument? Dan mag je al af en toe samen spelen met het jeugdorkest. Dit kan via het starterslidmaatschap. M-tastic! won in 2018 bij de uitreiking van de cultuurprijzen in de toenmalige gemeente Geldermalsen de Gerard Evers publieksprijs.
Meer info: www.muziekverenigingmeteren.nl

Thema-orkest harmonie OZOD

Harmonie OZOD uit Tricht biedt muzikanten een paar keer per jaar de mogelijkheid om mee te spelen met een thema-orkest. Per project kun je inschrijven. En het leuke is, alle instrumenten zijn welkom.  
Het thema-orkest repeteert op maandagavond van 18.45 tot 19.30 uur in het dorpshuis in Tricht. Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom. Wil jij bij een van de projecten meespelen? Neem dan contact op met OZOD of kom een keer kijken bij een repetitie.
Meer info: www.ozod.nl

No Code Website Builder