Leer trompet spelen

De trompet is een uitdagend instrument, waar je alle kanten mee op kunt. Of het nu klassiek is, of bijvoorbeeld pop, of jazz. Leer trompet spelen bij MuzieklesGeldermalsen. Trouwens, ook voor les op de bugel of de cornet ben je bij MuzieklesGeldermalsen aan het juiste adres. 

Individueel les

Muziek leren spelen is voor alle leeftijden, dus niet allleen voor kinderen. Juist in deze tijd kiezen ook steeds meer volwassenen er bewust voor om toch eindelijk eens dat instrument te gaan leren spelen waarvan ze altijd al gedroomd hebben. 

Bij de individuele muzieklessen worden de lesmethode en de lessen aangepast aan het niveau en de interesses van de leerling zelf. In de lessen is ook ruimte voor improvisatie, samenspel (met docent of cd), ritmische oefeningen enzovoorts. Zie voor tarieven e.d. bij praktische informatie. 

Duoles

Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje op les, of met je broer of zus, of met je zoon of dochter, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kies je voor duo-les. De duo-lessen duren net zo lang als een individuele les, maar hebben een aangepast tarief. Zie voor tarieven e.d. bij praktische informatie

Interesse?

Heb je interesse in trompetles? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.HTML Code Creator